Последната сезона на „Парампарче“ од понеделник на Сител

Од понеделник до петок во 19:50 часот на ТВ Сител
Понеделник, 18 декември, веднаш по централниот Дневник на Сител телевизија започнува последната сезона од најгледаната драма на македонските телевизии последниве две години. Старт на новите епизоди од “Парампарче” во понеделник на Сител, а во недела ќе се емитува потсетување на последните настани кои ги гледаа и паметат гледачите на турската драма.

Откако сведочевме за бројните шокирачки откритија во претходната сезона и неверојатните пресврти, новата сезона на хит серијата ни носи уште поинтригантни заплети.

“Парампарче” е неверојатна приказна за тешките одлуки и изборите кои треба да ги направи родителската љубов. Приказна за судбината која го спојува она што одамна е скршено. Во борбата за вистината и во големото страдање, ќе може ли да овие ликови ја откријат својата среќа? Дознавате веќе од понеделник во последната сезона од серијата која направи вистинско парампарче во тв рејтинзите.

Leave a Comment

Your email address will not be published.