Гокберк Демирчи е главниот актер на новата дневна серија Увеј Баба / Очув! - Tvserijali - Soprevod

Гокберк Демирчи е главниот актер на новата дневна серија Увеј Баба / Очув!

Турскиот актер Гокберк Демирџи го изгради своето име во дневната ТВ серија Јемин | Заклетвата. Наскоро ќе го видиме во нов проект.

Гокберк Демирчи беше одличен во улогата во серијата Јемин. За време на 503-та епизода, тој го толкуваше главниот лик, додека неговите партнери беа сменети. Многумина веруваат дека оваа ТВ серија ја донел „на свој грб“ и веројатно се во право.

Многумина се прашуваа кој ќе биде неговиот следен чекор во актерската кариера. Гокберк Демирци веќе донесе одлука и наскоро ќе го гледаме во нова дневна серија. Името на неговата нова серија е Uvey Baba | Очув. Станува збор за уште една адаптација на литературно дело. Дејството на оваа нова турска серија ќе ја раскаже трагичната љубовна приказна на Бахар и Аднан, како и приказната за нивната ќерка Ламија. Нив ги спојува и разделува смртта, лагите и одмаздата. Наскоро ќе дознаеме кој ќе му биде партнер на Демирци во серијата, но и останатиот дел од актерската екипа.

Серијата Очув ќе се емитува на турската телевизија Фокс. Датумот на премиерата се уште не е објавен, но ќе биде објавен во следните неколку дена. Тоа ќе биде јубилејна, десетта улога во кариерата на Гокберк. Покрај споменатата серија Јемин, каде што се истакна како Емир, глумеше и во сериите Ask Laftan Anlamaz, Adini Sen Koy, Hayatimin Aski и други.

Првата улога ја имаше во 2013 година во историската серија Османлид Дерин Девлет.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *