Од овој петок започнува големата борба – Јали Чапкини против Кизилџик Сербети - Tvserijali - Soprevod

Од овој петок започнува големата борба – Јали Чапкини против Кизилџик Сербети

Кога станува збор за турските серии во петок навечер, се повеќе се зборува за серијата Јали Чапкини. Со Афро Сарачоглу и Мерт Рамазан Демир во главните улоги, серијата брзо се здоби со важност со својата приказна и големата препознатливост од публиката.

Во однос на најдобриот рејтинг во сезоната за нова серија, Јали Чапкини заврши одлична работа за кратко време. Фактот дека ТВ серијата Јали Чапкини може да достигне двоцифрена гледаност, исто како и Ѓонул Даги, предизвика сите ТВ серии во конкуренција да бидат значително помалку гледани во петокот.

Многу амбициозно звучи и серијата Шоу наречена Kizilcik Serbeti / Cranberry Sherbet, а најважната пречка во моментов изгледа е ова одлично издание на серијата Yali Capkini. Во петокот вечерта, имаше сериозен пад на гледаноста на телевизиските серии Арка Сокаклар, Јалниз Курт / Осамениот Волк, Касаба Доктору / Градски доктор и Ијилик / Доброта. Се чини дека причината за ова е одличниот резултат на серијата Yali Capkini.

Од овој петок, 28 октомври, на овој натпревар ќе учествува и Шоу ТВ со серијата Kizilcik Serbeti / Шербет од брусница. Со оглед на влијанието на серијата на социјалните мрежи и медиумското опкружување што го создаде досега, се очекува да добие добра оценка. Сепак, нема да биде лесно проектот Кизилџик Сербети да добие нагласок, бидејќи серијата Јали Чапкини привлече огромна публика.

Кој проект ќе ги освои срцата на публиката ќе дознаеме веќе овој петок.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *