Серија O Kiz / Таа девојка продолжува да привлекува внимание - Tvserijali - Soprevod

Серија O Kiz / Таа девојка продолжува да привлекува внимание

Серијата O Keys / Таа девојка која се емитува на екранот на Канал Д во среда навечер е многу добра продукција во однос на создавањето своја публика.

Сите фанови со споделување на социјалните мрежи откриваат дека Еркан Петекаја одржа актерски рецитал со ликот на Кадир во серијата O Kiz / That Girl, кој успеа да издржи просечна гледаност на овој „тежок“ ден. Додека серијата O Kiz го продолжува своето патување на екранот со епизоди без здив, моќта на приказната се открива уште еднаш. Помеѓу многу важните продукции како Курулус Осман, Геченин Уцунда, Тузак Бир Пери Масали и Хајат Бугун, ТВ серијата Таа девојка успеа да ја најде својата публика.

Сезин Акбасогулари, која привлекува внимание во серијата, повторно ги покажува своите таленти со ликот на Ситара. Дилин Догер беше прилично приврзана за ликот на Зејнеп. Шестата епизода од серијата, која на публиката и причинува неверојатно задоволство од гледањето, беше обележана со влегувањето на Зејнеп во светот на социјалните мрежи, тешкотијата на Озан да ја прифати и Ситара со подарокот за новиот живот на Зејнеп. Брзиот подем на Зејнеп во дигиталниот свет и големиот гест на Ситаре кон неа беа на дневен ред, а сите баланси почнаа да се менуваат. Зејнеп која беше пред објективот за снимање, доби нов профил на социјалните мрежи и се најде во сосема поинаков свет.

Заедно со оваа епизода од серијата се зборуваше и на социјалните мрежи. Сцените во кои Озан падна на дното и Зејнеп се издигна брзо станаа ред на денот на социјалните мрежи.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *