Афра Сарачоглу или Сила Туркоглу – која е попопуларната актерка?! - Tvserijali - Soprevod

Афра Сарачоглу или Сила Туркоглу – која е попопуларната актерка?!

Турските медиуми се занимаваат со интересна тема. Мета на нивниот интерес и натписи станаа актерките Афра Сарачоглу и Сила Туркоглу.

На прв поглед, овие две дами имаат некои заеднички нешта. И двајцата се млади и многу талентирани во работата, а нивната убавина и харизма плени. Сарачоглу и Туркоглу се можеби најталентираните актерки од помладата генерација, а со својата нова серија во која ги играат главните улоги го трасираат својот пат до успехот и популарноста. Сепак, многумина веруваат дека Сила Туркоглу во последно време е фаворизирана од медиумите во Турција, особено по нејзиното заминување од серијата „Еманет“, а ситуацијата кога станува збор за популарноста е всушност поинаква.

Во прилог на тоа говорат и нивните нови проекти. Афра Сарачоглу се истакнува во серијата Yali Capkini, која несомнено е најголемиот хит во новата сезона. Од епизода во епизода, серијата постигнува се подобри и подобри рејтинг резултати, кои се веќе навистина фантастични, секој друг збор би бил излишен.

Како „бомба“ беше најавена серијата Kizilcik Serbeti / Шербет од брусница, која исто така започна неодамна, во која една од главните улоги ја толкува Сила Туркоглу, а резултатите од гледаноста на првата епизода беа далеку под очекувањата. Секако, многу зависи од приказната на серијата, но главните актери се несомнено еден од најважните фактори за секоја серија.

Во моментов, Афра Сарачоглу може безбедно да се смета за најголемиот талент или млада ѕвезда на турските ТВ серии, додека Сил Туркоглу има долг пат да се докаже. Сè додека среќата не ѝ се насмевне и не најде проект како Јали Капкини, кој го лансираше Афру кон височините.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *