Афра Сарачоглу и Мерт Рамазан Демир го доживуваат најуспешниот период во кариерата во серијата Yali Capkini - Tvserijali - Soprevod

Афра Сарачоглу и Мерт Рамазан Демир го доживуваат најуспешниот период во кариерата во серијата Yali Capkini

Интересот за ТВ серијата „Ѕвезда“ наречена Јали Капкини толку порасна што бројките се речиси на работ на „лудило“.

Серијата Yali Capkini, која постигна двоцифрена гледаност заедно со една од најдобрите во сезоната, е знак на стабилност што продолжува секоја недела. Потребно е да се каже дека гледаноста на оваа турска серија е многу висока, не само што гледаноста на видеата објавени во околината на YouTube е на ниво на „лудило“. Бројот на прегледи на последната 7-ма епизода од серијата на Youtube се приближи до 8 милиони. Дополнително, трејлерот за 8-та нова епизода од серијата достигна 4,8 милиони прегледи за само 24 часа. Моментално таа бројка се движи кон шест милиони!

Многу се зборува за главните настапи на Афра Сарачоглу и Мерт Рамазан Демир. Двајцата млади актери создадоа огромен бран на интеракција на социјалните мрежи, а секоја недела се објавуваат стотици илјади објави за дуото. Одличната гледаност на ТВ серијата на Јали Капкини, нејзиниот доминантен статус на социјалните мрежи и лудиот број на прегледи на Youtube откриваат прекрасна слика. Важно е да се напомене дека овој голем интерес за серијата не само за гледаноста, туку и за социјалните медиуми и мрежи продолжува да расте.

Ликовите Сејран и Ферит, кои ги толкуваат Афра Сарачоглу и Мерт Рамазан Демир, на овие двајца млади актери им го даваат најуспешниот период во кариерата. Мерт Рамазан Демир, кој глумеше и во серијата на Нетфликс, Сахмаран, неодамна се зборува повеќе од неговите млади колеги и привлекува поголемо внимание.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *