Unlisted: Njihuni me motren bonjake te Arzus, shikoni se sa shume ngjajne me njera tjetren! (Foto) - Tvserijali - Soprevod

Unlisted: Njihuni me motren bonjake te Arzus, shikoni se sa shume ngjajne me njera tjetren! (Foto)

“Mos më lër të shkoj”, i cili prej dy sezonesh shfaqet çdo ditë jave në ekranin e ATV-së, vijon nga ku e la të hënën e 14 shtatorit.

Këtë sezon në kastin e serialit u përfshinë Hazal Eylül Çelik, Gökberk Yıldırım, Eda Nur Gülbudak, Emine Koyuncular dhe Buğra Gündoğdu, me aktorët Esengül Aypek, Emrah Akduman dhe Fatih Gühan.

Produksioni i serialit i cili është xhiruar në Ankara është Focus Film, ndërsa producent Nilgün Sağyaşar dhe Ayşe Medran.
Në sezonin e tretë të serialit, ujërat janë qetësuar në familjen Sayar dhe pas humbjeve familjare, ai nis një jetë të re, ndonëse me dhimbje.

Diçka e papritur do të ndodhë në ditën e dasmës së Tarık dhe Meltem dhe i huaji misterioz nga e kaluara e Tarık do të prishë të gjitha ekuilibrat.

A do të mund ta falë Tarık, jeta e të cilit do të ndryshojë me zbulimin e sekretit të nënës së tij?

Çfarë do të bëjë Meltem përballë kësaj të panjohure që prek jetën e të gjithëve, pas vitesh përpjekjesh, që arriti të martohej me Tarıkun, me të cilin u dashurua?
Mos më lër të shkoj, i cili gdhend mbi atë që dashuria dhe dashuria mund të luftojnë, do të jetë në ekranet e ATV me sezonin e tretë të hënën, më 14 shtator në orën 14.00.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *