Алина Боз не ја заборава серијата Марасли, пристигнаа нови награди! - Tvserijali - Soprevod

Алина Боз не ја заборава серијата Марасли, пристигнаа нови награди!

И покрај само една емитувана сезона, АТВ серијата Марасли, која сè уште се памети со копнеж, заврши во Турција на 13 јули 2021 година, но сепак привлекува големо внимание.

Lik Marasli Buraka Deniza i lik Mahur Aline Boz nastavljaju da postižu uspeh u inostranstvu, što je svakako pohvalno za ovaj projekat. Turska televizijska serija Marasli, sa potpisom kompanije TIMS&B Productions, dobila je dve nagrade iz Latinske Amerike. Serija je osvojila nagradu za najbolju seriju na stranom jeziku na Produ Awards, koja se smatra Oskarom Latinske Amerike.

Alina Boz, glavna glumica TV serije Marasli, osvojila je nagradu za najbolju stranu glumicu. Ponos ove turske serije Buraka Deniza i Aline Boz se dakle nastavlja. Da seriju još uvek ne može da zaboravi, razume se iz reči Aline Boz, koja je izrazila osećanja o osvojenoj nagradi. Popularna mlada turska glumica je na tu temu izjavila:

„Koliko god vremena prođe, lik Mahur i projekat Marasli koji sam radila uvek će za mene ostati na veoma dragocenom mestu. Želela bih da se zahvalim svim našim gledaocima u Latinskoj Americi koji su me smatrali dostojnom ove nagrade i naše TV serije Marasli.”.

Serija dakle nastavlja svoj put i osvaja sve veći broj zemalja sveta. Nagrade koje dobija su dodatan znak da je uradjen veoma dobar posao u ovom projektu koji je završen još prošlog leta.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *