Чагатај Улусој и Ебру Сахин главни актери на новиот проект?! - Tvserijali - Soprevod

Чагатај Улусој и Ебру Сахин главни актери на новиот проект?!

Имаме нови вести од сетот турски серии и филмови. Според новите информации, главните улоги во новиот, многу амбициозен проект ќе ги играат Ебру Сахин и Чагатај Улусој.

Продолжуваат подготовките за новиот турски филм наречен Centilmen / Gentleman, кој ќе се снима за дигиталната платформа Нетфликс. Од самиот почеток е познато дека главната машка улога во филмот ќе ја толкува Чагатај Улусој. Откриен е и таглинот на филмот кој гласи: „Заборавете на вашата потрага по совршенство“. Во сè има пукнатина. Така влегува светлината“.

Авторот на сценариото Дениз Маданоглу изјави дека главниот лик на филмот е жиголо, но дека заплетот не е за деталите на оваа професија, туку за осаменоста, потрагата по сопствениот идентитет, депресијата, односот помеѓу маж и жена, како и неизвесноста што е присутна во нашите животи. Тоа е психолошка драма.

Турските медиуми пишуваат дека Ебру Сахин ќе глуми покрај Чагатај во новиот филм. Потсетуваме, Сахин потпиша едногодишен договор со продуцентот Онур Гувенатам, кој е задолжен и за овој филм. Заплетот на филмот Centilmen ќе ја раскажува приказната за човек кој работи како жиголо со своите пријатели и кој се вљубува во млада девојка, по што неговиот живот се менува.

Тоа не значи дека Ебру во наредниот период ќе работи само на тој филм, бидејќи нејзиниот договор со OGM Pictures и Guvenatam нема клаузула која го одредува бројот на проекти, туку само временскиот период во кој таа ќе работи за тоа. компанија.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *