Халит Аргун замина, Хасан Али дојде! Еве го новото „лошo момче“ од серијата Забрането јаболко! - Tvserijali - Soprevod

Халит Аргун замина, Хасан Али дојде! Еве го новото „лошo момче“ од серијата Забрането јаболко!

Бевме сведоци на крајот на една ера во епизодата од серијата Забрането јаболко, која се емитуваше вечерва! Халит Аргун, угнетувачки, заканувачки, себичен, неодговорен, нечувствителен маж, кој се плетка во односите што ги имаше со жените од почетокот на серијата.

Халит, кого го толкуваше Талат Булут, конечно отиде и се преправаше дека се оженил со Јилдиз, го натерал Шахикај на игра и направил како да ќе се ожени со него, но се покажало дека се оженил со Ендер! По овој шокантен настан, Халит неочекувано се спушти по скалите и умре.

Но, секако дека на приказната и треба нов „лош“ човек. Тековните интриги меѓу жените, исто така, ќе ја задоволат публиката до одреден степен. Веќе се дозна дека Керим, Јигит, Лила и Каја од серијата ќе одат со Халит. Во овој случај, се знаеше дека нови ликови ќе се приклучат на серијата.

Од минатата недела на дневен ред се појавија вестите дека 4 имиња учествувале во серијата. Се дозна дека покрај главните актери Ердал Озјагичалар и Гуленај Калкан, во персоналот на Забранетата Елма биле вклучени и Берк Октај и Бахтијар Мемили.

Пред малку се откри кого ќе играат. Соодветно на тоа, Ердал Озјагилар ќе го игра новиот негативец од серијата. Славниот актер игра лик по име Хасан Али. Сè уште не е познато како оваа личност ќе биде вклучена во животот на Јилдиз, Ендер и други, но Ердал Озјагичалар започнал да снима. Првиот удар беше од Шевал Сам и Несрин Џавадзаде.

Со оваа фотографија беше откриена и ликот на ликот на Хасан Али, кого го играше Ердал Озјагичалар во серијата Забрането јаболко. Иако се предвидува дека тој ќе биде вклучен во серијата како богат бизнисмен, тоа е уште едно предвидување дека тој ќе го замени Халит Аргун во зло.

https://televizyongazetesi.com/

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *