Vesti - Tvserijali - Soprevod

Vesti

Која е Мине од Трите сестри? Колку години има Назли Сенем Унал?

Интересни се ликовите и актерите од серијата Трите сестри што се емитува на Сител. Внимание привлече ликот на Мине во ТВ серијата Трите сестри. Назли…
Read more

Која е Гулбахар од Балканска Приказна? Во која ТВ серија глумеше Гулбахар?

Ликот на Гулбахар привлече внимание во серијата Балканска приказна емитувана на Сител. Интересни се актерите и ликовите од популарната серија. Дениз Гуркан е во актерската…
Read more

Која е Ајшен од Балканска приказна? Кој ја игра Ајшен? Во која ТВ серија глумеше Ајшен?

Емине Халил го игра ликот на Ајшен во екипата на ТВ серијата Балканска приказна. Ликовите од популарната серија за кратко време привлекоа внимание. Но, во…
Read more

Кој е Павел од Балканска приказна? Кое е неговото вистинско име? Дознајте повеќе за овој лик?

Серијата Балканска приказна се прослави во новата сезона која стартуваше на екраните на Сител! Прилично е љубопитно кој е актерот кој го толкуваше ликот на…
Read more

Која е Садик од Трите Сестри? Колку години има Садик и од каде е?

Успешниот актер Реха Озџан се појавува пред своите обожаватели со улогата на Садик во ТВ серијата Трите Сестри. Во серијата го придружува Иклал Ајдин. Почнаа…
Read more

Која е Туркан од Трите Сестри? Дознајте повеќе за овој прекрасен лик?

Озгу Каја ја дели главната улога во ТВ серијата Трите Сестри со Иклал Ајдин, Реха Озџан, Мелиса Бербероглу, Алмила Ада и Беркер Ѓувен. Озгу Каја,…
Read more

Книгата за Девојката од прозорецот приведена и на Македонски јазик!

Ги познаваме по очите луѓето што повторно ќе ни предизвикаат болка доживеана во детството, но и покрај тоа, се вљубуваме во нив. Животот нѐ насочува…
Read more

Зарифе од Збогум Румелија го игра ликот на Ивана во Балканска приказна? Па, која е Ивана?

Филиз Ахмет е родена на 15 април 1981 година во Скопје, Северна Македонија. Завршилa средно образование за здравство. Дипломиралa на театарскиот отсек на Академијата за…
Read more

Кој е ликот Деде во балканска приказна? Дознајте повеќе за овој познат лик?

Ликот Деде привлече внимание во серијата Балканска приказна емитувана на Сител. Интересни се актерите и ликовите од популарната серија. Can Kolukısa е во екипата на…
Read more

Фират од Малите Сонца ќе стане татко! Забава за добродојде на бебето од познатата двојка! (ФОТО)

Јилдиз Чагри Атиксој, сопругата на Берк Октај ги брои деновите за да ја држи својата ќерка во раце. Јилдиз Чагри Атиксој денеска го слави својот…
Read more