tvserijali_x6g3lq - Tvserijali - Soprevod

Author Archive: tvserijali_x6g3lq

Кој е Беркер Ѓувен, колку години има? ТВ серии со Беркер Гувен како Сомер во Три сестри

Беркер Ѓувен, еден од актерите на Трите сестри, го оживува ликот на Сомер. Единствениот син на Ручан и Озер, најбогатото семејство во Ајвалик. Мојата ја…
Read more