tvserijali_x6g3lq - Tvserijali - Soprevod - Page 2

Author Archive: tvserijali_x6g3lq

Збогум на Су Бурџу Јазги Џоскун од серијата За Семејството!

Збогувањето на ликот Асија од приказната во 117-та епизода од ТВ серијата Кардеслерим | За Семејството многу ја растажија публиката. Младата актерка Су Бурчу Јазги…
Read more

Кој е Рафет од Девојката од прозорецот? Кој е таткото на Седат! Од каде е Рафет, колку години има?

Популарната ТВ серија Девојката од прозорецот привлекува внимание со актерската екипа. Многу луѓе го бараат идентитетот на Тамер Левент, кој го игра ликот Рафет во…
Read more

Која е Селен од серијата Девојката од прозорецот? Колку години има? Дознајте повеќе за овој лик!

Популарната ТВ серија Девојката од прозорецот на КАНАЛ Д привлекува внимание со актерската екипа. Многу луѓе го бараат идентитетот на Селма Ергеч, која го толкува…
Read more

Кој е Левент од хит серијата Девојката од прозорецот? Дали Тугрул Тулек ќе ја напушти серијата?

Тој е сопруг на Селен. Кога неговиот татко, кој во тоа време бил многу богат, банкротирал откако се оженил, тој станал син на семејство чија…
Read more