tvserijali_x6g3lq - Tvserijali - Soprevod - Page 3

Author Archive: tvserijali_x6g3lq

Која е Гулџихан од Девојката од прозорецот и каква е нејзината болест? Колку години има Деврим Јакут?

Популарната ТВ серија Девојката од прозорецот на Сител привлекува внимание со актерската екипа. Многу луѓе истражуваат кој е Деврим Јакут, која го толкува ликот на…
Read more

Зло око ги допре Музо (Енис Арикан) и Езги Мола! Зошто се налутија најдобрите пријатели?

Енис Арикан и Езги Мола, кои со своето пријателство долги години инспирираа завист, беа допрени од злото око. Веста дека најдобрите пријатели, кој наводно имале…
Read more

Серај Каја е среќен поради успехот на серијата Bir Kucuk Gun Isigi / Малите сонца

Едно од успешните дела оваа сезона на ATV екранот беше ТВ серијата Bir Kucuk Gun Isigi / Малите сонца. Импресивната приказна на серијата, во која…
Read more

Онур Сејит Јаран и неговата партнерка од новата серија привлекуваат се поголемо внимание

Името Онур Сејит Јаран го слушна широката публика благодарение на светскиот успех на ТВ серијата Кардеслерим | Моите браќа. Младиот актер најпрво допре до милиони…
Read more