Критики за турската серија 50м2 - Tvserijali - Soprevod

Критики за турската серија 50м2

Вчера својата премиера ја имаше турската серија 50м2.
Серијата беше долго очекувана, но според многу критичари и новинари, таа едноставно разочара. Ова го поддржува и проценката на познатиот турски новинар Џунејт Оздемир. Оздемир прилично остро ја критикуваше серијата.

Џунејт изјави за серијата „Честитки за Нетфликс, зедовте толку лоша приказна наречена 50м2, ја претворивте скоро во цртан филм и гордо ја презентиравте. Или затемнувањето дојде кај вас или има други „емотивни врски“. Значи, ова се нарекува нова ера – каква штета “.

Слични, помалку остри коментари дадоа и други кои ја нарекоа серијата неинтересна, здодевна дури и со „фрлени пари“.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *