Шахика умре?! ВИДЕО - Tvserijali - Soprevod

Шахика умре?! ВИДЕО

Не е познато дали сценаристите на серијата Забрането јаболко би убиле многу корисен лик како Шахика, но во трејлерот за новата епизода од серијата, што ќе излезе во понеделник, 1 февруари, зборовите на Хасан Али Кујучу ги шокираше фановите.

Соработката помеѓу ликовите на Шахика и Ендер ја вознемири публиката. Несреќата на Јилдиз лик во корист на Чагатај ги зголеми овие реакции. Со други зборови, веќе имаше сериозен бран критики кон сценариото.

Се прашувам дали продуцентскиот тим започнува полемика околу Шахика и има за цел да ги задржи ваквите критики во втор план? Се разбира, нема одговор на ова прашање. Но, има факт дека во 96-та епизода, Шахика ќе го испие отровниот сок од репка и ќе падне на земја. Хасан Али Кујучу сака да биде фрлена во морето кога ќе дознае дека е мртва.

Настаните и интригите не завршуваат повторно во серијата Забрането јаболко. Еве го трејлерот за 96-та епизода 1:

https://televizyongazetesi.com/

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *