Дали Хасан Али ја убил Шахика или таа се преправеше дека умре?! ВИДЕО - Tvserijali - Soprevod

Дали Хасан Али ја убил Шахика или таа се преправеше дека умре?! ВИДЕО

Во серијата „Забрането јаболко“ тие се преправаат дека умре Шахика, но не верувајте во тоа! Сценаристите играат интересна игра на Шахика за да ја зголемат возбудата во серијата Забрането јаболко, која се подготвува да се сретне со публиката на екранот на ТВ Фокс во понеделник навечер… Се создава впечаток дека Хасан Али ја убил Шахика. Работите се комплицираат кога ѓерданот на Шахика се наоѓа и во нивната куќа.

Ендер е вознемирена и смета дека Шахика можеби е убиена од Хасан Али. Затоа Јилдиз почнува да се плаши многу од својот свекор. По отсуството на Шахика, Ендер ќе рече на Хасан Али дека се сомнева во него.

Наведено е дека во првиот трејлер од 97-та епизода е пронајдено женско тело и дека тоа може да биде Шахика. Ова се информациите што се рефлектираат во приколката. Сепак, не постои такво нешто како ликот на Шахика, која ја игра Несрин Каваџаде, заминувајќи од серијата. И двете актерки покажаа дека ја продолжиле својата работа со објавите што ги направил од сетот.

Покрај тоа, тимот на продукцијата беше запрашан за оваа тема и тие одговорија „Гледај и види“… Предвидувањата се дека Несрин Каваџаде нема да ја напушти серијата, но сценаристите подготвуваат претстава што ќе ја возбуди публиката. Може да го најдете првиот трејлер од 97-та епизода од серијата Забрането јаболко, што ќе се емитува во понеделник, 8-ми февруари.

https://televizyongazetesi.com/

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *