Онур Сејит Јаран откри уште неколку работи за себе (Фото) - Tvserijali - Soprevod

Онур Сејит Јаран откри уште неколку работи за себе (Фото)

Турскиот актер Онур Сејит Јаран, кој привлече големо внимание со својот лик Дорук во ТВ серијата Кардеслерим / Моите браќа и кој долго време е најпопуларниот актер на социјалните мрежи, нагласува дека е разумна и разумна личност во секоја прилика.

Младиот актер, кој си постави за цел да учествува во шпанската кинематографија и презема различни чекори, меѓу кои и учењето на јазикот, привлекува внимание со своите изјави со логика и самодоверба. Онур Сејит Јаран, кој одговараше на прашањата на своите обожаватели со неговата партнерка Су Бурџу Јазги Чоскун на каналот на YouTube на Onedio, исто така сподели некои детали за себе. Актерот рече:

„Меѓу моите пријатели можам да кажам дека јас сум најлогичниот и најразумниот одлучувач од сите. Според актерот, логиката и разумноста ги претставуваат двата најважни факти во неговиот живот. Онур Сејит Јаран, кој вели дека е на одлучувачка позиција во својата средина, но сака тоа да не се доживува како „големоглава“ држава, рече: „Мислам на тој што ја носи одлуката. На сите им посакувам се најдобро и размислете за тоа“, рече тој.

Објаснувајќи дека не му е важно што претходно пишувало во хороскопот, Јаран изјавил дека неодамна слушал предлози на оваа тема. Актерот рекол дека видел и дека некои особини се подоминантни кај некои хороскопски знаци и дека ги забележал и карактеристиките на козата. Потсетуваме дека актерот е роден на 13 јануари 1995 година.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *