Сите видеа - Tvserijali - Soprevod

Сите видеа

Џемал од Игра на судбината во главната улога во новата серија ЗАМКА на Канал 5!

Приказна која нема да ве остави рамнодушни! Во свет полн со лага, измами и броба за престиж тешко е да знаеш кој е добар а…
Read more

Дознајте повеќе за ликот на Гонул од серијата Неверство? Која е таа? Колку години има?

Гозде Седа Алтунер го привлече целото внимание со улогата на Гонул Гочлу во ТВ серијата Неверство. Животот на Гозде Седа Алтунер, позната како Гонул од…
Read more