Расте Интересот за серијата Karadut | Црна црница - Tvserijali - Soprevod

Расте Интересот за серијата Karadut | Црна црница

Првите фотографии од новата турска серија Karadut | Black Mulberry, потпишан од Tims&B Productions, е најавен и се подготвува за силен почеток на сезоната на ATV.

Продуценти на серијата Karadut | Црна дудинка се Тимур Савчи и Бурак Сагјашар, додека сценарист е Сирма Јаник, позната по многу успешни серии. Режисер е Мурат Сарачоглу, познат по проекти како Бир Заманлар Чукурова и Алдадмак.

Серијата Карадут длабоко ќе ги истражува врските и семејните врски и ќе ја следи приказната за Зухал Ердем, која по трагичен настан се обидува да ги пронајде своите вистини и да се соочи со настаните околу неа.

Приказната за Зухал, која се бори да постигне сè во животот, а кога ќе ја запознае љубовта, ќе се пресели од темнина во светлина, ќе ги плени гледачите.
Одлична актерска екипа

Во актерската екипа на серијата Karadut | Црна црница се: Ирем Хелвачиоглу, Шукру Озилдиз, Асли Инандик, Бурак Дакак, Селин Туркмен, Ебрар Карабакан, Онур Гурчај, Наз Елмас, Рами Нарин, Елиф Нур Керкук, Јашар Ајдинлиоглу, Ипек Ајаз Кортунц и Енгин Сенкан.

Поради заплетот и одличната актерска екипа, интересот за оваа турска серија е се поголем.

Карадут наскоро ќе биде на АТВ.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *