Забрането јаболко во новата сезона доаѓа како бомба ! (ФОТО) - Tvserijali - Soprevod

Забрането јаболко во новата сезона доаѓа како бомба ! (ФОТО)

Започна снимањето на популарната ТВ серија Фокс Забрането јаболко. Серијата звучи како бомба! Ние не го зборуваме тоа, така вели Еда Еџе лично!

Еда Еџе, која минатата сезона започна да го игра ликот на Јилдиз во серијалот повеќе во карикатуристички стил, е едно од најзначајните имиња на забрането јаболко.

Смешните и интересни сцени на Јилдиз продолжуваат да ги рушат рекордните на YouTube.

Ликот на Јилдиз, кој успеваше да ја надминува публиката со смеа секој пат, никогаш не бил на агендата со социјалните натписи на Еда Еџе.

По паузата поради пандемијата, серијата повторно почна да се снима и Еда Еце најмногу споделува зад камерата.

Со својот последен удел, таа не занемари да даде изјава што ги возбудува неговите фанови.

Еда Еце, која го споделува својот став за сетот во нејзината бела облека, на краткото видео што го зеде пред огледалото пиша „4. сезоната доаѓа како бомба “.

Да видиме, дали навистина Забрането јаболко ќе биде меѓу најзборуваните ТВ серии во новата сезона?

Еве ги сликите од споделувањето на Еда Еџе…

https://televizyongazetesi.com/

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *