Нов член на актерската екипа во серијата Забрането јаболко - Tvserijali - Soprevod

Нов член на актерската екипа во серијата Забрането јаболко

Турската серија Забрането јаболко доби нов член на актерската екипа.
Договорот е потпишан и актерот веќе се приклучи на снимањето на нови епизоди од оваа серија. Не е познато кој лик ќе го игра новиот актер, ниту колку долго ќе остане во оваа серија. Тоа е Мерт Алтинисик.

Мерт е познат по улогите во сериите Мерием и Бени Афет / Прости ми. Во серијата Мерием играше лик по име Каан Карааслан, а во серијата Бени Афет ликот Мехмет Кемал Козана. Покрај овој проект, тој се појави во сериите Фирар од 2011 година и Туркан од 2010 година.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *