Седа Бакан откри голема желба – нејзиниот сопруг и се заканува со развод?! - Tvserijali - Soprevod

Седа Бакан откри голема желба – нејзиниот сопруг и се заканува со развод?!

Турската актерка Седа Бакан беше гостинка на програмата на Ибрахим Селим.
Меѓу другите теми, тие разговараа за пластична хирургија. Седа рече дека ги поддржува дамите кои прават одредена корекција на нивното тело. Таа лично немала никаква пластична операција, но секогаш сакала да направи корекција на носот. Нема да биде така лесно кога станува збор за неа. Сопругот на Седа е апсолутно против таа корекција.

Тој дури и се заканил со развод во случај актерката да се реши на тој чекор и да го поправи носот. Нејзиниот сопруг се чини дека мисли дека токму овие несовршености ја прават совршена.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *