Нови информации за серијата Марасли - Tvserijali - Soprevod

Нови информации за серијата Марасли

Новата турска серија Марасли ќе започне со емитување во наредниот период.
Официјалната информација на кој ден ќе го гледаме овој проект беше објавена денес. Марасли ќе се емитува во понеделник на АТВ каналот. На овој начин, серијата станува директна конкуренција на Чукуру, серијата Забрането јаболко и ќерката на Амбасадорот. Овие се многу популарни серии, па затоа е јасно дека Марасли се соочува со тешка задача. Промотивни постери за овој проект се снимаат денес.

Серијата ни ја носи приказната за телохранителот по име Марасли, кој го игра Бурак Дениз и неговиот сакан Махур, кој во овој проект ќе го игра Алина Боз. Покрај нив, во серијата играат и Керем Атабејоглу, Ројда Демирер, Мелис Иситен, Ахмет Варли, Абдул Суслер, Неслихан Ацар и Cemемил Бујукдогерли. Целиот проект е во продукција на Тимс и Б. Сценариото за оваа нова серија е напишано од Етем Озисик, а во режија на Кудрет Сабанци.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *