Барис Ардуч за плановите за иднината и новата серија - Tvserijali - Soprevod

Барис Ардуч за плановите за иднината и новата серија

Турскиот актер Бариш Ардуч вчера беше забележан од новинарите како ја напуштаат областа Бебек.
По тој повод, тој даде кратко интервју каде зборуваше за неговиот приватен живот, но и за идните работни места и серии. Во интервјуто што го даде, Бариш истакна дека е многу тажен за ситуацијата во Измир. Тој се надева дека работите ќе се подобрат и дека сè ќе оди како што треба. Кога станува збор за неговиот настап во серијата Чукур, Бариш истакна дека тоа било договорено уште од самиот почеток. Договорот требаше да се појави накратко во Чукур, бидејќи тој веќе имаше договорено следно работно место. Станува збор за серијата The Club на Нетфликс.

Ардуч ќе ја има главната улога во серијата, а планот е да се започне со снимање на овој проект на крајот на јануари. Во моментов се водат преговори со другите членови на актерската екипа кои ќе се појават во серијата заедно со Барис. Од самата продукција најавуваат неколку изненадувања за гледачите.

На прашањето за неговиот приватен живот, Бариш призна дека ништо не се сменило откако бил во брак со Гупса. Тој и неговата сегашна сопруга живеат заедно долго време. На прашањето за проширување на семејството во блиска иднина, актерот ги негираше вестите. Краткиот одговор е дека нема ништо за тоа и дека веста за раѓањето е лажна.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *