Хазал Каја близу до нова главна улога? - Tvserijali - Soprevod

Хазал Каја близу до нова главна улога?

Долго време се шпекулираше дека Хазал Каја ќе ја добие главната улога во една од новите серии.
Станува збор за серија наречена „Полноќ во палатата Пера“, позната под краткото име Пера. Тоа е проект на Нетфликс. Прашањето дали е тоа вистина и дали Хазал ќе се појави во серијата Пера, нејзините придружници и го поставија на добро познатата новинарка Ранина. Ранини истакна дека го знае одговорот на ова прашање, но не е нејзино да зборува за тоа. За разлика од нејзините колеги, Ранини дава такви информации само доколку веста е официјално потврдена од продукцијата и актерите пред тоа.

Многумина го толкуваа нејзиниот одговор, така што Хазал ќе ја добие главната улога во новиот проект. Очекуваме официјално соопштение во наредните денови.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *