Тие се запознаа на снимањето на серијата Забрането јаболко и се влубија! - Tvserijali - Soprevod

Тие се запознаа на снимањето на серијата Забрането јаболко и се влубија!

Добрата вест доаѓа од Турција.
Подобро речено, убава лубовна приказна. Оваа нова вест е поврзана со сетот на серијата Забрането јаболко. Вистинската лубов меѓу двајцата актери се роди на снимањето на серијата. Тоа се Гокан Алкан и Несрин Џавадзаде. Парот ја потврди врската и на својот Инстаграм профил. Има и фотографија од профилот на Гокан.

Како се чувствувате за новиот актерски лубовен пар? Пишете ни во коментарите.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *