Познато е кога започнува новата серија Seni Cok Bekledim - Tvserijali - Soprevod

Познато е кога започнува новата серија Seni Cok Bekledim

По објавувањето на финалето на серијата Бабил, стана појасно кога ќе започне новата серија наречена Seni Cok Bekledim
Информациите не се нови, но сега имаат целосно важност. Планот е Seni Cok Bekledim да започне по завршувањето на серијата Бабил. Своето финале Бабил ќе го има во 20-та епизода. Значи, по крајот на Бабил, во исто време ќе гледаме нова серија.

За потсетување, приказната во оваа нова серија се базира на вистински настани. Главниот лик во серијата живееше сингл живот и сметаше дека никогаш нема да основа семејство. Додека не запозна прекрасна дама, фотограф, кога неговиот живот радикално се смени. Станува збор за тоа како се раскажува типична лубовна приказна и семејна драма. Во главните улоги ќе ги гледаме Озџан Дениз и Ирем Хелвациоглу. Денис исто така учествуваше во пишувањето на сценариото за овој проект.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *