Четири години и пет месеци затвор за Уфука Бајрактар! - Tvserijali - Soprevod

Четири години и пет месеци затвор за Уфука Бајрактар!

Актерот Уфук Бајрактар ​​повторно ќе заврши зад решетки.
Уфук, кој минатата година веќе беше во затвор поради вооружен напад, сега доби нова пресуда. Два за да бидеме точни. Бајрактар ​​беше осуден на две години и девет месеци за телесна повреда и една година и осум месеци за вооружена закана. Значи, актерот ќе одлежи вкупно четири години и пет месеци затвор за физички напад врз еден од посетителите на клубот во областа Чихангир. Уфук фрли шише што удри девојка во клубот, повредувајќи ја главата. Потоа се заканил дека ќе убие еден млад човек кој бил во нејзино друштво.

Актерот тврдеше дека станува збор за клевета, дека тој не учествувал во борбата, но околностите очигледно биле различни.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *