Вахиде Перчин загриженa, па ги смири обожавателите! (ФОТО) - Tvserijali - Soprevod

Вахиде Перчин загриженa, па ги смири обожавателите! (ФОТО)

Најновата фотографија од турската актерка Вахиде Перчин многу ги загрижи нејзините обожаватели. Поточно, нејзината нова фризура.
Вахиде беше забележана во друштво на нејзиниот поранешен сопруг Алтан Гордум во областа Етилер. Потоа го искористи присуството на новинари за да ги смири своите обожаватели. Актерката ја скрати косата, а фановите помислија дека се вратила страшната болест со која се борел Вахиде пред 10 години.

Сепак, тоа не е случај. Персин истакна дека е добро и дека нема никакви здравствени проблеми. Таа исто така ги потсети своите обожаватели дека луѓето прво добиваат третман на рак, а потоа се шишаат, а не обратно. Актерката потврди дека сè е во ред и дека нема причина да се грижите. Има и фотографија која ги вознемири нејзините обожаватели.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *