Хазар Ергучлу против турската традиција - Tvserijali - Soprevod

Хазар Ергучлу против турската традиција

Актерката Хазар Ергучлу прифати голем ризик откако се согласи да глуми хероина која се здоби со повреди во пожарот.
Како што е познато, физичката појава на актерите е многу важна за турската публика. Постои дури и мислење дека само убавите луѓе можат да добијат главни улоги во серии и филмови. Фактот дека Хазар го толкува карактерот на жена со изгореници е вистински предизвик. Ова е спротивно на некои веќе утврдени, може да се каже, традиционални норми и идеи за она што публиката во Турција сака да го гледа.

Засега на социјалните мрежи е забележано дека приказната за таа хероина во серијата е интересна за публиката. Многумина дури се грижат за судбината на тој лик во серијата, т.е. дали нејзиниот вереник ќе прифати хероин во таква состојба и изглед.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *