Берк Октај и неговата девојка заразени со коронавирус! - Tvserijali - Soprevod

Берк Октај и неговата девојка заразени со коронавирус!

Бројот на лица заразени со коронавирус се зголемува.
Овој пат тоа е Берк Октај, кој овие денови често се споменува. Октај и неговата девојка Јилдиз Кагри Атиксој добија позитивен тест за коронавирус. И едните и другите имаат лесни симптоми и се очекува да бидат целосно здрави за неколку дена. Дотогаш, тие се во својот дом во самоизолација. Откако ќе добие два негативни теста, Берк веднаш ќе се приклучи на сетот на сериите Јасак Елма / Забрането јаболко.

Тој ќе игра важна улога во таа серија и ќе го толкува ликот по име Чагатај.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *