Трите турски серии ќе ги имаат своите финалиња во мај следната година - Tvserijali - Soprevod

Трите турски серии ќе ги имаат своите финалиња во мај следната година

Од Турција пристигнуваат информации поврзани со трите турски серии, односно нивните финалиња.
Во мај 2021 година, три моментално популарни серии ќе стигнат до финалето. Се разбира, освен ако не постојат непредвидени околности, а ние сме сведоци дека коронавирусот предизвикува бројни проблеми на сетовите на турските серии. Интересно е што се работи за серии што се емитуваат во понеделник. Тоа се Чукур, ќерката на Амбасадорот и Забранетото јаболко. Значи, следната сезона, во понеделник, ќе гледаме сосема поинаков распоред, односно различни серии.

Која од овие серии ќе ви недостасува најмногу? Пишете ни во коментарите.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *