Серијата Херџаи се враќа во минатото – се откриват тајните - Tvserijali - Soprevod

Серијата Херџаи се враќа во минатото – се откриват тајните

Турската серија Херџаи сепак има многу добар рејтинг.
Интересна акција придонесува за тој рејтинг без сомнение. Заплетот ќе стане уште поинтересен во следните епизоди. Според најавите од продукцијата, серијата ќе прикажува настани што се случиле во минатото во наредниот период. Актерите кои ќе ги толкуваат ликовите на младите Хазари и Мехмет веќе пристигнаа на снимањето и снимаат снимки за нови епизоди. Значи, ќе дознаеме неколку важни работи од нивниот живот што досега не сме имале можност да ги откриеме.

Кои тајни ќе ги откриеме, останува да видиме во следните епизоди.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *