Неслихан Атагул потпиша нов договор - Tvserijali - Soprevod

Неслихан Атагул потпиша нов договор

Добри вести за обожавателите на Неслихан Атагул, но и за самата актерка.
Доколку условите дозволат, следната година актерката ќе се појави во меѓународен проект. Ова не е озборување, туку потврдена информација од претставничката на самата актерка. Атагул се здоби со голема популарност надвор од Турција благодарение на серијата ќерки на Амбасадорот. Сега ќе се направи дополнителен чекор напред што се однесува до странските проекти.

Актерката потпиша договор со Талент Агенцијата „Фамелог“, која има филијали во Турција и Лос Анџелес, во присуство на менаџерот.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *