Девојката на Бурак Дениз не ги заборава навредите! - Tvserijali - Soprevod

Девојката на Бурак Дениз не ги заборава навредите!

Дидем Сојдан, подобрата половина од турскиот актер Бурак Дениз, го посети обвинителството уште еднаш.
Дидем бара казна за еден од корисниците на социјалните мрежи кој ја навредувал во коментарите. Сојдан тврди дека нема намера да заборави што се случило и дека и е нарушен угледот. Иницијали на корисникот на социјалните мрежи Ф.А. (28) даде изјава во која вели дека не се сеќава дека направил такво нешто, ниту дека го навредил Дидем.

Обвинителството отвори истрага, барајќи затворска казна од две и пол години. Сè е документирано, а Сојдан е упорна да ја добие правдата. Потсетуваме дека според турскиот закон, корисниците на социјалните мрежи немаат право на анонимност. Обвинителството може да добие информации за сите корисници и за тоа што пишуваат на социјалните мрежи.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *