Ханде Ерчел и Керем Бурсин одговорија на прашањето за врската со широки насмевки (ФОТО) - Tvserijali - Soprevod

Ханде Ерчел и Керем Бурсин одговорија на прашањето за врската со широки насмевки (ФОТО)

Прашањето дали Ханде Ерчел и Керем Бурсин се во лубовна врска е актуелно од почетокот на серијата Чукај на мојата врата.
За разлика од другите теми, се чини дека ова издание никогаш не им здодеа на медиумите, туку и на фановите. Главните протагонисти на серијата „Чукај на мојата врата“, Ханде Ерчел и Керем Бурсин, вчера емитуваа заедно во живо на Инстаграм. Еден од навивачите доби привилегија да ги има Ханде и Керем да одговорат на неколку прашања за него. Тој навивач имаше подготвено, директно прашање за двајцата. Тој ги праша: „Можете ли да бидете пар во реалниот живот?“

Ерчел и Бурсин широко се насмевнаа на прашањето и го замолија да праша нешто друго ако е заинтересиран. Се повеќе има луѓе кои веруваат дека има нешто повеќе од пријателство помеѓу главните протагонисти на серијата Чукај на мојата врата. Насмевките од вчера се дополнителна причина за тоа мислење за многумина. Еве го изразот на лицето на Ханда и Керем кога добиле прашање од еден навивач.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *