Еве што се крие зад блиската врска помеѓу Мурат Боз и Фарах Зејнеп Абдула - Tvserijali - Soprevod

Еве што се крие зад блиската врска помеѓу Мурат Боз и Фарах Зејнеп Абдула

Мурат Боз и Фарах Зејнеп Абдулах честопати поминувале време заедно во последно време.
Стана многу интересно за турските медиуми, а на социјалните мрежи веќе започнаа разни теории. Многумина сметаа дека се раѓа романса помеѓу Мурат и Фарах. Некои дури побрзаа и пренесуваа информации за наводната врска која трае веќе подолго време. Сепак, ништо од горенаведеното не е точно.

Боз и Зејнеп Абдула работат на заеднички проект. За што станува збор сè уште не е точно познато, освен дека станува збор за музички проект. Повеќе информации за оваа соработка ќе имаме во наредните денови.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *