Ајшегул Гунај во серијата Херџаи - Tvserijali - Soprevod

Ајшегул Гунај во серијата Херџаи

Турската серија Херџаи доби нов член на актерската екипа.
Тоа е актерката Ајшегул Гунај, која веќе се приклучи на сетот. Таа ќе го игра ликот Фусун во серијата. Не е познато колку ќе биде важен Фусун во продолжението на оваа серија. Ајшегул е позната по улогата на Зора Хатун во серијата Курулуш Осман. Пред тоа, таа работеше на проектите од сериите Верда, Суурсуз Аск и Цукурдере. Првата улога ја имаше во серијата „Изгубени години“ од 2006 година, каде играше лик по име Ниран.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *