Огромна заработка за Мелиса Сенолсун за само 60 секунди! - Tvserijali - Soprevod

Огромна заработка за Мелиса Сенолсун за само 60 секунди!

Турските медиуми ја објавија веста за навистина одличната работа на Мелиса Сенолсун.
Мелиса привлече посебно внимание кон себе со лубовна врска со поранешното момче на Тубе Бујукустун, Умут Евирген. Во претходните денови, таа ја материјализираше таа популарност. Таа потпиша одличен договор и за кратко време заработи многу пари. За рекламата за еден телефон, која траеше 60 секунди, актерката заработи половина милион турски лири!

Во превод, секоја секунда од тоа рекламирање Сенолсун донесе околу осум илјади и 300 лири. Без сомнение одлична работа за една млада актерка.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *