Несреќа на снимањето на серијалот Чукај на мојата врата - Tvserijali - Soprevod

Несреќа на снимањето на серијалот Чукај на мојата врата

Вчера на снимањето на серијата Чукај на мојата врата се случи несреќа во која една од актерките беше полесно повредена.
Неслихан Јелдан, која го игра ликот на мајката на Серкан, Ајдан Болат во серијата, изгуби рамнотежа и падна на мермерниот под! Актерката носела високи потпетици за време на падот, застанала непријатно и изгубила рамнотежа. За среќа, таа помина без големи последици. Еден од работниците од гарнитурата забележал дека Неслихан губи рамнотежа, истрчал да и помогне и во голема мера го ублажил падот. Тој успеа да ја спречи актерката да не ја удри главата на мермерниот под, што можеше да предизвика големи последици по нејзиното здравје.

Освен лесна болка во грбот, Јелдан немаше други последици. По кратка пауза во снимањето, болката стивна, па актерката продолжи да снима понатамошни кадри за нови епизоди од серијата Чукај на мојата врата.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *