Познато е кој ќе го игра братот на Озџан Дениз во новата турска серија и Seni Cok Bekledim - Tvserijali - Soprevod

Познато е кој ќе го игра братот на Озџан Дениз во новата турска серија и Seni Cok Bekledim

Серијата Seni Cok Bekledim ќе ја има својата премиера во наредниот период.
Од Турција ни доаѓаат нови информации за улогите во неа. Познато е кој ќе го игра братот на ликот кој го игра Озџан Дениз во серијата. Тоа е Илхан Сен. За потсетување, приказната во серијата, како што јавија турските медиуми, е заснована на вистински настани. Главниот лик во серијата живееше сингл живот и сметаше дека никогаш нема да основа семејство. Додека не запозна прекрасна дама, фотограф, кога неговиот живот радикално се смени. Станува збор за тоа како се раскажува типична лубовна приказна и семејна драма. Покрај Озџан Дениз, во главната улога ќе го видиме и Ирем Хелвачиоглу.

Серијата ќе се емитува на ТВ Стар. Во серијата има и фотографија од двајцата браќа што го покажува одличното расположение на сетот.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *