Актерката Фарах Зејнеп Абдула уморна од озборувања - Tvserijali - Soprevod

Актерката Фарах Зејнеп Абдула уморна од озборувања

Турската актерка Фарах Зејнеп Абдула вчера зборуваше за турските медиуми.
Во разговорот, таа истакна дека и е доста од озборувања. Актерката рече дека непотребното внимание е насочено кон измислување скандали и лажно поврзување на луѓе. Првенствено, таа мисли на нејзината врска со Мурат Боз. Претходните денови, новинарите ја искористија нејзината фотографија со Мурат, направена пред неколку месеци и ја објавија како целосно нова вест. На Фарах му пречеа и натписите покрај фотографијата на која се истакнува дека станува збор за лубов меѓу нив двајца, и страсна лубовна врска.

Актерката додаде дека Мурат е нејзин многу добар пријател. Тие се пријатели многу години и ваквите натписи на него се навистина апсурдни.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *