Серијата Мој дом е сè повеќе побарана - Tvserijali - Soprevod

Серијата Мој дом е сè повеќе побарана

Добри вести за турската серија Мој дом.
Во наредните месеци серијата ќе започне да се емитува во повеќе земји. Шпанија, Романија и Грузија се само некои од земјите кои ги откупија правата за емитување на овој проект. Побарувачката за серијата расте, што може само да ги радува луѓето со продукциите. Со добар рејтинг во Турција, продажбата во странство е клучен фактор за опстанокот на серијата. Се чини дека нема се грижи за опстанок за серијата Мој дом.

Заплетот на самата серија е дефинитивно хит. Трогателната психолошка приказна привлече и продолжува да привлекува голем број гледачи ширум светот.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *