Дујгу Сарисин ја поддржа хуманитарната кампања - Tvserijali - Soprevod

Дујгу Сарисин ја поддржа хуманитарната кампања

Турската актерка Дујгу Сарисин поддржа друга хуманитарна кампања.
Овој пат станува збор за кампања во која луѓето ја донираат косата на пациенти со рак. Како што е познато, за време на третманот на рак, многу пациенти ја губат косата. Намерата на оваа кампања е да се воспостави врска помеѓу луѓето кои сакаат да донираат коса и надлежните клиники. Ова ќе им помогне на луѓето кои минуваат низ тежок период.

Убав гест од актерката, која претходно поддржуваше разни хуманитарни акции и кампањи. Од нејзините други колеги се очекува да ја поддржат оваа навистина важна кампања во текот на денот и во наредниот период.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *