Во серијата Чукај на мојата врата, завршија мрачните денови, започнаа сончевите денови! ВИДЕО - Tvserijali - Soprevod

Во серијата Чукај на мојата врата, завршија мрачните денови, започнаа сончевите денови! ВИДЕО

На тажните денови им се ближи крајот, среќата и сончевите денови се враќаат на сериите во ТВ серијата Чукај на мојата врата, која се среќава со публиката во среда навечер на екранот на телевизијата „Фокс“ … Облаците на тага што се срушија во текот на последните недели од серијата во кои глумат Ханде Ерчел и Керем Бурсин, ќе се распрснат во 19-та епизода.

Завршува разделбата помеѓу Серкан и Еда. Двајцата лубовници се движат кон точката да си ја признаат лубовта еден на друг. Серкан „Дали си влубен во мене?“ Одговорот со нетрпение се чека од Еда.

Разделбата на Еда и Серкан во серијата донесе тага во приказната и предизвика намалување на гледаноста. Овие долготрајни тажни и емотивни сцени се рефлектираа во коментарите на социјалните мрежи кои не ја воодушевија публиката.

Од оваа недела, ќе започнете да ги гледате радосните моменти на Серкан и Еда, како и мирисот на лубовта навлезен во серијата.

Дали оваа промена во приказната ќе биде решение за намалувањето на рејтингот во серијата „Чукај на мојата врата со недели? Одговорот на ова прашање исто така се очекува со лубопитност.

Сепак, факт е дека серијата се бореше против силните ТВ серии во натпреварувањето во средата и изгуби голем дел од својата публика. Друг факт е дека лубителите на серијата сакаат да ги видат Еда и Серкан во радосни моменти, не тажни, но со сцени од нивната лубов.

Од трејлерот разбираме дека сценариската група исто така ќе одговори на ова барање на публиката со 19-тата нова епизода. Еве го вториот трејлер од 19-та епизода од серијалот „Чукај на мојата врата“:

https://televizyongazetesi.com/

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *