Бирче Акалај – Стоп за новинарите - Tvserijali - Soprevod

Бирче Акалај – Стоп за новинарите

Актерката Бирче Акалај е забележана во областа Бебек.
Бирче џогираше дека присутните новинари ја забележале и сакале да ја интервјуираат. Сепак, тие не успеаја во намерата. Актерката рече стоп за сите прашања. Таа истакна дека не сака да даде интервју. Бирче Акалај истакна дека не само што нема сега, туку и дека секогаш кога џогира или ќе се занимава со некоја друга физичка активност, нема да дава интервјуа или да дава одговори на прашања од медиумите.

Дали актерката сакаше да избегне некои непријатни прашања, или е дека нејзиниот став за иднината останува да видиме..

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *