Озџан Дениз – судска забрана да и се обрати на поранешната сопруга - Tvserijali - Soprevod

Озџан Дениз – судска забрана да и се обрати на поранешната сопруга

Во тек е судска постапка меѓу актерот Озџан Дениз и неговата поранешна сопруга Фејзе Актан.
Фејза го обвини актериот за физичко малтретирање и целиот случај може многу брзо да го добие својот епилог на суд. За време на судењето пристигна забрана за Озџан. На Озџан Дениз му беше изречена судска забрана да и се обрати на својата поранешна сопруга во следните два месеци. Тоа е стандардна постапка, така што ништо што не беше неочекувано во овој случај.

Многу зависи од исходот на судењето. Озџан Дениз треба да се појави во новата серија наречена Seni Cok Bekledim веќе во петок. Меѓутоа, ако актерот е обвинет за физичко малтретирање на неговата поранешна сопруга, сето тоа доаѓа под голем прашалник…

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *