Неочекувано враќање во серијата Чукај на мојата врата?! - Tvserijali - Soprevod

Неочекувано враќање во серијата Чукај на мојата врата?!

Се поголем број турски медиуми ја емитуваат веста за неочекуваното враќање во екипата на сериите Чукај на мојата врата.
Според порталот, една актерка би можела многу брзо да се врати на сетот. Станува збор за Биге Онал, која го играше ликот на Селин во серијата. Засега, ова е неофицијална информација и прашање е колку е веродостојна.

Од друга страна, отпуштањето на Балкч во претходната епизода остава отворено место за портпаролот на компанијата. Исто така, постои можност Селин да се појави само како гостинка на свадбената церемонија на Еда и Серкан (доколку има). Сè на сè, често се вели, каде што има чад, има и оган. Останува да се види дали и во колкава мерка Биге Онал ќе се врати во продавницата на сериите Чукај на мојата врата.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *