Кенан Имирзалиоглу има понуда за улога во новата серија - Tvserijali - Soprevod

Кенан Имирзалиоглу има понуда за улога во новата серија

Турскиот актер Кенан Имирзалиоглу доби понуда за улога во новата турска серија.
Онур Сајлак би сакал да го види славниот актер во неговата нова серија наречена Ујсалар. Тоа е проект што се подготвува за Нетфликс и кој ќе донесе навистина интересна, мистериозна приказна. Станува збор за серија чиј заплет ќе биде поврзан со човек кој води таен живот. Покрај него, во оваа серија и неговата сопруга, децата, па дури и мачката имаат тајни. Сајлак посочи дека серијата ќе донесе нешто сосема ново и останува да видиме дали Кенан Имирзалиолгу ќе биде дел од овој проект.

Одговорот на Кенан на оваа интересна понуда се очекува во следниот период.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *